Tagliatelle s kuracím mäsom, slaninkou, cuketou a blanšírovanou brokolicou

Cestoviny tagliatelle si uvaríme vo horúcej osolenej vode asi 6-8 minút. Brokolicu naparíme alebo ju oblanšírujeme, aby trochu zmäkla, ale zároveň nestratila farbu. Kuracie mäso, osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na panvici, pridáme oravskú slaninku a cuketu nakrájanú na malé kúsky, ktorú tiež trošku ugrilujeme na panvici. Zalejeme šlahačkovou smotanou, pridáme zeleninový vývar, nastrúhame tvrdý syr, ktorý omáčku pekne zahustí a dodá jej chuť. Pred koncom ochutíme bazalkou. Uvarené cestoviny vmiešame do pripravenej omáčky a podávame.

Autor: Lenka Zelenayova

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.