Zemiakovo bryndzove pirohy

Domace zemiakovo bryndzove pirohy s jarnou cibulkou, smotanou a slaninkou: zemiak vareny v supke, vajicko, hruba muka, voda, sol, korenie. Plnka- zemiak vareny v supke, bryndza, sol + korenie. Cesto + plnka+ vela lasky = dokonale pirohy 🙂

Autor: Mirka

Pozri tiež

Šťavnatá banánová bábovka s čokoládou

Moji milí predstavujem vám dokonalú banánovú bábovku bez štipky cukru a bez laktózy 😍 Je hebká, štavnatá, vláčna a plná čokolády 🥰 Vhodná aj pre maličké deti, bez čokolády od 1 roka. Banány už nikdy nemačkajte vidličkou, ale urobte tak, ako je v postupe. Odmenou bude nádherné nadýchané a šťavnaté cesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.