Domov / Recipe / Cviklové carpaccio

Cviklové carpaccio

Výborná príloha k jedlu, alebo len ako šalát.

Cviklové carpaccio
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Keďže som si naškrečkovala slušnú zásobu cvikle, vymýšlam z nej recepty. Cvikla má naozaj výbornú chuť, ak sa správne dochutí. Toto je jeden zo spôsobov, kedy si ju môžete naozaj vychutnať.
Servings Prep Time
1 horčicový pohár 10 min
Cook Time
13 min
Servings Prep Time
1 horčicový pohár 10 min
Cook Time
13 min
Cviklové carpaccio
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Keďže som si naškrečkovala slušnú zásobu cvikle, vymýšlam z nej recepty. Cvikla má naozaj výbornú chuť, ak sa správne dochutí. Toto je jeden zo spôsobov, kedy si ju môžete naozaj vychutnať.
Servings Prep Time
1 horčicový pohár 10 min
Cook Time
13 min
Servings Prep Time
1 horčicový pohár 10 min
Cook Time
13 min
Ingredients
Servings: horčicový pohár
Units:
Instructions
  1. Cviklu umyjeme, ošúpeme a dáme variť. Toľko, aby bola cvikla zaliata. Prikryjeme a necháme variť 10 min. Následne cviklu vyberieme, polku vody vylejeme, pridáme všetky ostatné suroviny, soľ, korenie a necháme zvariť cca 3 minuty.
  2. Cviklu si nakrájame na tenké plátky, pridáme na plátky nakrájaný cesnak a zalejeme marinádou. Necháme odpočívať v chlade 24 hodín a podávame so špenátovými listami, parmezánom (príp. mozarellou a proscuittom).
Recipe Notes

TIP : kľudne si ju môžete spraviť aj nasurovo 🙂 že len pripravíte marinádu, zvaríte s deci vody a zalejete.

Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Šalát z čiernej reďkovky

vynikajúci Šalát z čiernej reďkovky Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Print Recipe …

Jeden komentár

  1. A teraz dúfam, že v Singapure zoženiem niekde cviklu, lebo inak sa zbláznim z toho ako mám na tento šalát chuť…. o) Na fotke vyzerá fantasticky!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *