Tinkine recepty Uverejnil používateľ Tin Ka · 22. marec 2017 · Minule sa ma kamarátka pýtala, ako môžem jesť guláš, keď mám diétu. No...ja nemám diétu, ja "len" chudnem 😀 Resp. pálim tuk a tvorím sval. A nevyhýbam sa sacharidom, na obed si ich s radosťou doprajem. Len ich eliminujem na raňajky a večeru. Hlavne pečivo. Toto je moja bielkovinová "náhrada" za pečivo. A mne veľmi chutí. Jasné, že to nie je fajnový nafufňaný chlebík, ale na striedačku, keď chcete aspoň niečo niekam natrieť, je to fajn. Cítim sa fakt skvele, mám veľa energie a nie som taká akoby nafúknutá celá. Vyskúšajte. Recept mám z internetu, zdroj nižšie.
Tinkine recepty Uverejnil používateľ Tin Ka · 22. marec 2017 · Minule sa ma kamarátka pýtala, ako môžem jesť guláš, keď mám diétu. No...ja nemám diétu, ja "len" chudnem 😀 Resp. pálim tuk a tvorím sval. A nevyhýbam sa sacharidom, na obed si ich s radosťou doprajem. Len ich eliminujem na raňajky a večeru. Hlavne pečivo. Toto je moja bielkovinová "náhrada" za pečivo. A mne veľmi chutí. Jasné, že to nie je fajnový nafufňaný chlebík, ale na striedačku, keď chcete aspoň niečo niekam natrieť, je to fajn. Cítim sa fakt skvele, mám veľa energie a nie som taká akoby nafúknutá celá. Vyskúšajte. Recept mám z internetu, zdroj nižšie.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Klíčky sú mikrorastlinky, ktoré vyrastú za pár dní z malých semienok. Obsahujú to najlepšie, čo môže v oblasti výživy dať mladá rastlinka zo semienka. Práve preto si nakličujeme semienka najmä v zime a v jarnom období, keď máme nedostatok vitamínov a chceme si posilniť imunitu a detoxikovať organizmus. Počas nakličovania sa v semienkach znásobujú živiny, vláknina, bielkoviny, vitamíny aj minerály. Klíčky obsahujú obrovské množstvo enzýmov, antioxidantov, aminokyselín, vitamínov aj minerálov, a to pri minimálnom množstve kalórií.
Dobrý deň. Na prvýkrát mi tiež vôbec nevyšli, všetko sa zlievalo dokopy. Ale potom som prišla na chyby, ktoré som urobila. Možno kvôli nim, možno nie, ale na druhýkrát mi vyšli krásne pevné žemličky. V recepte sa píše, že rozmixujeme žĺtka s tvarohom, ja som ich druhýkrát len zmiešala s lyžicou, tak to bolo hutnejšie „cesto“. V recepte je zabudnutá pripomienka – vmiešať prášok do pečiva. Ja som ho teda zabudla dať úplne 🙂 . Druhýkrát som už dala. Možno vďaka týmto chybám mi to na druhýkrát vyšlo. Veľmi sa tomu receptu teším a ďakujem
Tinka vdaka za tento recept,robievam ho casto,niekedy ma tlaci cas a tak vsetko len zamiesam varechou dokopy a potom mam z toho placky,ale su velmi chutne,semiacka tiez zamiesam dovnutra,aj bylinky,je to mnam
Ahojte. Dnes som ich skusila. Ja som do cesta dala iba pol prasku do peciva a stipku drozdia. Cesto sa mi zdalo byt velmi riedke, tak som dosypala este za polievkovu lyzicu bezlepkovej muky a su vyborne 🙂
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Viac informacii
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Dobrý deň, ked som zemlicky dala piecť, zliali sa dokopy a bol z toho taky ako kolac vkuse. Všetko som urobila podla receptu ?
Dobrý deň. Na prvýkrát mi tiež vôbec nevyšli, všetko sa zlievalo dokopy. Ale potom som prišla na chyby, ktoré som urobila. Možno kvôli nim, možno nie, ale na druhýkrát mi vyšli krásne pevné žemličky.
V recepte sa píše, že rozmixujeme žĺtka s tvarohom, ja som ich druhýkrát len zmiešala s lyžicou, tak to bolo hutnejšie „cesto“. V recepte je zabudnutá pripomienka – vmiešať prášok do pečiva. Ja som ho teda zabudla dať úplne 🙂 . Druhýkrát som už dala. Možno vďaka týmto chybám mi to na druhýkrát vyšlo. Veľmi sa tomu receptu teším a ďakujem
Tinka vdaka za tento recept,robievam ho casto,niekedy ma tlaci cas a tak vsetko len zamiesam varechou dokopy a potom mam z toho placky,ale su velmi chutne,semiacka tiez zamiesam dovnutra,aj bylinky,je to mnam
Dobrý deň,ja som zemlicky skúšala a sú výborne,veľmi ďakujem za recept ??
Ahojte. Dnes som ich skusila. Ja som do cesta dala iba pol prasku do peciva a stipku drozdia. Cesto sa mi zdalo byt velmi riedke, tak som dosypala este za polievkovu lyzicu bezlepkovej muky a su vyborne 🙂
Mne zemlicky úplne klesli keď som otvorila rúru. A vyzerali tak krásne v rúre. Chuťovo dobre. Ale asi z toho spravím chlieb.
Presne to iste. Po otvorení rúry klesli a vyzerajú ako placky. Postupovala som presne podľa receptu. Neviem kde je chyba 😕
Zdravím neskusili ste ich dat do formy na muffiny možno by to stalo za vyskušanie…. asi skusim 🙂