Archív článkov

Bravčové karé s pórikovým cappuccinom a pečené zemiaky

Kombinácia mäso, pórik, dijon horčica a pivo je úplne neskutočná. Bravčové karé s pórikovým cappuccinom a pečené zemiaky Hodnotienie: 3 Hodnotenie: 4 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Výborná slovenská klasika, najemno nakrájané bravčové karé so skvelým pórikovým cappuccinom. Plná chuť dijon horčice, osviežená kvapkou citróna a k tomu chrumkavé opečené …

Viac ... »

Talianska paradajková

priatelia pripravte si tu najlepsiu rajcinovu polievku z najlepsich…zarucene ak tuto ochutnate inu uz chciet nebudete 🙂 Talianska paradajková Hodnotienie: 16 Hodnotenie: 3.69 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept z kategorie rychla jednoducha a k sežrááániii... u nas dostala rád zlaté varešky 🙂 Typ kuchyneTalianská Množstvo Príprava 3 litre 5 min …

Viac ... »