tradičná slovenská kuchyňa Hovädzie na pive s lesnými hubami a špaldovou tarhoňou Hodnotienie: 10 Hodnotenie: 4.2 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Opäť jeden vďačný recept zo slovenskej kuchyne. Rada ochutnávam chute rôznych krajín, učím sa kultúre stolovania, ale tej našej sa, podľa mňa, žiadna nevyrovná. Výborne hovädzie mäsko som kúpila …
Viac ... »Archív článkov
Bravčové karé s pórikovým cappuccinom a pečené zemiaky
Kombinácia mäso, pórik, dijon horčica a pivo je úplne neskutočná. Bravčové karé s pórikovým cappuccinom a pečené zemiaky Hodnotienie: 3 Hodnotenie: 4 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Výborná slovenská klasika, najemno nakrájané bravčové karé so skvelým pórikovým cappuccinom. Plná chuť dijon horčice, osviežená kvapkou citróna a k tomu chrumkavé opečené …
Viac ... »