Posledné dni si ulietavam na sladkastej, chrumkavej a osviežujúcej chuti mladej kapusty <3 Dnes som z nej vyskúšala urobiť polievku a chutila naozaj vynikajúco 🙂
Posledné dni si ulietavam na sladkastej, chrumkavej a osviežujúcej chuti mladej kapusty <3 Dnes som z nej vyskúšala urobiť polievku a chutila naozaj vynikajúco 🙂
Ingrediencie si nakrájame a vložíme do hrnca. Pridáme rascu, tymián, dolejeme vodu cca 1 - 1,5 litra a uvaríme domäkka cca 20 min. Následne polievku rozmixujeme.
Dochutíme 1 PL medu, soľ, maslo, citrónovú šťavu, nastrúhame muškátový oriešok a vhodíme za hrsť petržlenovej vňate. Následne polievku rozmixujeme. Ochutnajte, prípadne ešte dochutíme.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
HI tinka, uvarím tvoju jarnú kapustovú polievku,avšak bez toho rozmixovania
milan