Máte chuť na niečo FIT, no zároveň sa chcete naozaj dobre a chutne najest? Mám pre vás jeden nízkosacharidový tip, ktorý vám navyše zaberie 15 min času :* Karfiolová ryža je príloha, ktorú si naozaj obľúbite :*
Máte chuť na niečo FIT, no zároveň sa chcete naozaj dobre a chutne najest? Mám pre vás jeden nízkosacharidový tip, ktorý vám navyše zaberie 15 min času :* Karfiolová ryža je príloha, ktorú si naozaj obľúbite :*
Karfiol si umyjeme a oberieme na ružičky, kľudne väčšie, a dáme variť do horúcej vody na 10 min. Vždy si pred varením dám do kanvice zovrieť vodu, ktorou už len zalejem suroviny, zrýchli to proces varenia. Uvarený karfiol scedíme, pridáme maslo, soľ, trochu citrónovej šťavy a pučítkom na zemiaky rozmačkáme. Hrubosť karfiolu závisí na vás, keď jemnejšie, pučítkujte viacej.
Medzitým si nakrájame kuracie mäsko na malé kúsky/slížiky. Pridáme všetky ingrediencie okrem karfiolu. Osolíme, a premiešame. Opekáme na olivovom oleji, na prudšom ohni cca 8 min.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Tinka, robila som už veľa jedál z Vašich receptov a všetky boli super a najmä, mali niečo do seba. Ďakujem za inšpiráciu a prajem všetko dobré. Dnes idem po týždni opäť na kuracie teriyaki, MŇAM 🙂
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Viac informacii
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
neskutočné, robila som, mňamka
Výborné, hlavne „karfiolová ryža“ je mega objav. Fakt dobré jedlo.
a to potom klasicky uvarenu ryzu zmiesat s karfiolom ci?
Tinka, robila som už veľa jedál z Vašich receptov a všetky boli super a najmä, mali niečo do seba. Ďakujem za inšpiráciu a prajem všetko dobré. Dnes idem po týždni opäť na kuracie teriyaki, MŇAM 🙂