Zostalo vám mäsko z víkendového vývaru a neviete, čo s ním? Pripravte si na večeru parádnu rýchlu pomazánku - mäsovú penu. Chutí báječne, je lahodná a nadýchaná. Tak dobrú chuť.
Zostalo vám mäsko z víkendového vývaru a neviete, čo s ním? Pripravte si na večeru parádnu rýchlu pomazánku - mäsovú penu. Chutí báječne, je lahodná a nadýchaná. Tak dobrú chuť.
Mäsko, lučinu a vodu pridáme do mixéra a rozmixujeme.
Maslo izbovej teploty si ručným metličkovým mixérom minútku našľaháme do peny. Pridáme rozmixované mäsko a dokopy ďalšiu minútku zašľaháme. Dochutíme soľou a bylinkami, zľahka zamiešame.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Tak toto som skúšala a môžem to len odporúčiť je to veľmi jednoduché a hlavne chutné. Ešte samozrejme existujú možnosti ako to modifikovať ale to už je na chuti každého. Ďakujem za super a jednoduchý tip :-))
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Tak toto som skúšala a môžem to len odporúčiť je to veľmi jednoduché a hlavne chutné. Ešte samozrejme existujú možnosti ako to modifikovať ale to už je na chuti každého. Ďakujem za super a jednoduchý tip :-))