Archív článkov

Moje Lasagne

Tradičný taliansky recept po mojom 🙂 Moje Lasagne Hodnotienie: 11 Hodnotenie: 4.73 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Vždy sa snažím pripraviť si pre vás niečo rýchle a jednoduché, ale nakoľko viem, že vy ste všetci neskutočne šikovní, tak dnes si spravíme taliansku špecialitku lasagne bolognese po mojom 🙂 Výborné, šťavnaté, vychutené, …

Viac ... »

Kurací burger s domácou majonézou

Neskutočne neodolateľný, vychutený, šťavnatý, najlepší 🙂 Kurací burger s domácou majonézou Hodnotienie: 9 Hodnotenie: 4.56 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept A keď sme si už pripravili vynikajúce žemličky, bol by hriech ich nevyužiť 🙂 Home made burger s domácou majonézou, kuracím (morčacím) mäskom a karamelizovanou cibulkou, je jednoducho neodolateľný. Garantujem …

Viac ... »

Pečená teriyaki krkovička s karamelizovanou kapustou a špaldovou knedľou

Výborná, vychutená a ozdravená verzia „knedla, vepřa, zela“ 🙂 Pečená teriyaki krkovička s karamelizovanou kapustou a špaldovou knedľou Hodnotienie: 4 Hodnotenie: 3.75 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Sľúbený recept na vylepšené, vychutené, šťavnaté, ozdravené, také to moje "knedlo, vepřo, zelo". Garantujem všetkých desať oblízaných prstov 😀 Tá chuť nemá hraníc …

Viac ... »

Morčací stejk a kapustový šalát s cviklou a čerstvým chrenom

Výborné, chutné a pikantné jedlo na zimné večery 🙂 Morčací stejk a kapustový šalát s cviklou a čerstvým chrenom Hodnotienie: 3 Hodnotenie: 4.67 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Dokonalý chuťový pôžitok, nádherná symfónia farieb na tanieri. Šťavnatý morčací stejk s hrubozrnnou dijonskou horčicou, ktorá mú dodáva dominantnú chuť a pikantnosť, …

Viac ... »

Grilované kuriatko s coleslaw šalátom

Výborný nedeľný obed 🙂 Nielen na nedeľu 😀 Grilované kuriatko s coleslaw šalátom Hodnotienie: 0 Hodnotenie: 0 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Keďže cez týždeň sa u nás varí taká všehochuť, víkendy patria klasike. Ako to volá môj manžel, proklatě skvelé kuře 😀 Vždy si ho vychutnám, bez akejkoľvek marinády, …

Viac ... »

Špagety Carbonara

Výborný, rýchly a výživný obed či večera 🙂 Špagety Carbonara Hodnotienie: 20 Hodnotenie: 3.4 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept V jednoduchosti je krása, alebo milujem taliansku klasiku. Ich krémovú smotanovú chuť, slanú chuť kvalitného údeného mäska či slaninky, chrumkajúcu cibuľku a osviežujúcu bodku v podobe kvapky citrónovej šťavy. Odľahčená verzia …

Viac ... »

Panenský hovädzí stejk s hríbami a petržlenovým pyré

Šťavnatý stejk zjemnený maslovým petržlenovým pyré a zvýraznený opekanými hríbami. Panenský hovädzí stejk s hríbami a petržlenovým pyré Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 3 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Spravte si doma zo svojej kuchyne špičkovú michelínsku reštauráciu a svojim mužom pripravte poriadny kus šťavnatého mäsa 😀 Hovädzia sviečková je neskutočne šťavnaté, …

Viac ... »

Cviklové quinoto s morčacím stejkom v parmezánovej cruste

Výborné, ľahké a chutné netradičné jedlo. Cviklové quinoto s morčacím stejkom v parmezánovej cruste Hodnotienie: 1 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Tip na netradičné vynikajúce jedlo 🙂 Ak ste ešte nevyskúšali quinou, tak máte jedinečnú príležitosť. Je veľmi ľahká, jemná a chrumkavá, je skvelým obsahom živín. Má vysoké …

Viac ... »

Kačacie stehná na pomarančoch s kapustou a zemiakovými plackami

Výborná obmena tradičného slovenského jedla. Kačacie stehná na pomarančoch s kapustou a zemiakovými plackami Hodnotienie: 1 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Milujem sezónu pečených kačíc a husacích hodov. Keďže je to len raz do roka, tak je to pre mňa vzácnosť a neskutočná lahôdka. Tentokrát som trošku zaexperimentovala …

Viac ... »

Chrumkavý zajko so skaramelizovanou kapustou a feniklom

Výborný a chutný obed, minimum roboty, maximálny efekt 🙂 Chrumkavý zajko so skaramelizovanou kapustou a feniklom Hodnotienie: 4 Hodnotenie: 3 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Idem sa zblázniť z tej chuti ♥ Všetky chuťové poháriky zapojené 🙂 Geniálna kapusta a aj celé jedlo.Tak úúúžasne to k sebe pasuje 😉 Neskutočná …

Viac ... »