Rýchle a chutné jedlo ako stvorené na letný obed, ľahkú večeru alebo grilovačku s priateľmi.
Zeleninová živánska s grilovaným steakom
Hodnotienie: 0 Hodnotenie: 0 You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Milujem zeleninu. Moje druhé meno by kľudne mohlo byť zeleninová 😀 Zapekanej v trúbe sa nič a nikto nevyrovná. Vynikajúca a chutná príloha k obedu, grilovaniu, čomukoľvek 🙂 Tentokrát som vyskúšala pridať aj reďkovky a boli veru fantastické. 🙂
Milujem zeleninu. Moje druhé meno by kľudne mohlo byť zeleninová 😀 Zapekanej v trúbe sa nič a nikto nevyrovná. Vynikajúca a chutná príloha k obedu, grilovaniu, čomukoľvek 🙂 Tentokrát som vyskúšala pridať aj reďkovky a boli veru fantastické. 🙂
8plátkovkuracie mäsomôže byť aj morčacie, bravčové
Množstvo: osoby
Postup prípravy
Jarnú zeleninu netreba šúpať, má veľmi jemnú šupku a veľa vitamínov. Všetku zeleninu si nakrájame na menšie kúsky, cibuľu na krúžky, cesnak v celosti. Reďkovky podľa toho, aké máte veľké, stačí na polovicu.
Všetko spolu zamiešame s pizza korením (ak nemáte pizza korenie, použite bazalku, majoránku, oregano, sušený cesnak a cibuľu), pažítkou aj petrželkou, olejom a vysypeme na plech. Prikryjeme alobalom a pečieme na 200 stupňov cca 20 minút. Neskôr zeleninu odkryjeme a pečieme ešte 10 minút. Vtiahneme, posypeme strúhaným parmezánom a dáme navrch pár plátkov masla. Všetko spolu premiešame.
Mäso si potrieme dijonskou horčicou (stačí na jednej strane), osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na troche olivového oleja buď na grile, alebo na panvici.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Viac informacii
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.