Zeleninová živánska s grilovaným steakom

Rýchle a chutné jedlo ako stvorené na letný obed, ľahkú večeru alebo grilovačku s priateľmi.

Zeleninová živánska s grilovaným steakom
Zeleninová živánska s grilovaným steakom
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Milujem zeleninu. Moje druhé meno by kľudne mohlo byť zeleninová 😀 Zapekanej v trúbe sa nič a nikto nevyrovná. Vynikajúca a chutná príloha k obedu, grilovaniu, čomukoľvek 🙂 Tentokrát som vyskúšala pridať aj reďkovky a boli veru fantastické. 🙂
Množstvo Príprava
4 osoby 10 min
Doba varenia
30-40 min
Množstvo Príprava
4 osoby 10 min
Doba varenia
30-40 min
Zeleninová živánska s grilovaným steakom
Zeleninová živánska s grilovaným steakom
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Milujem zeleninu. Moje druhé meno by kľudne mohlo byť zeleninová 😀 Zapekanej v trúbe sa nič a nikto nevyrovná. Vynikajúca a chutná príloha k obedu, grilovaniu, čomukoľvek 🙂 Tentokrát som vyskúšala pridať aj reďkovky a boli veru fantastické. 🙂
Množstvo Príprava
4 osoby 10 min
Doba varenia
30-40 min
Množstvo Príprava
4 osoby 10 min
Doba varenia
30-40 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: osoby
Postup prípravy
  1. Jarnú zeleninu netreba šúpať, má veľmi jemnú šupku a veľa vitamínov. Všetku zeleninu si nakrájame na menšie kúsky, cibuľu na krúžky, cesnak v celosti. Reďkovky podľa toho, aké máte veľké, stačí na polovicu.
  2. Všetko spolu zamiešame s pizza korením (ak nemáte pizza korenie, použite bazalku, majoránku, oregano, sušený cesnak a cibuľu), pažítkou aj petrželkou, olejom a vysypeme na plech. Prikryjeme alobalom a pečieme na 200 stupňov cca 20 minút. Neskôr zeleninu odkryjeme a pečieme ešte 10 minút. Vtiahneme, posypeme strúhaným parmezánom a dáme navrch pár plátkov masla. Všetko spolu premiešame.
  3. Mäso si potrieme dijonskou horčicou (stačí na jednej strane), osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na troche olivového oleja buď na grile, alebo na panvici.
    Mäso si potrieme dijonskou horčicou (stačí na jednej strane), osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na troche olivového oleja buď na grile, alebo na panvici.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Huspenina podľa babičky

najlepší kolágen na svete je huspenina Huspenina podľa babičky Hodnotienie: 14 Hodnotenie: 4.07 You: Hodnotenie …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.