Domov / Recept / Zimná kapustová s feniklom

Zimná kapustová s feniklom

chrumkavá po kapuste, svieža po fenikle, so sladkým akcentom rajčín.

Zimná kapustová s feniklom
Print Recipe
Opäť ďalšia vynikajúca zimná polievočka, chrumkavá po kapuste, svieža po fenikle a zjemnená rajčinami.
Množstvo Príprava
1 liter 15 min
Doba varenia
30 min
Množstvo Príprava
1 liter 15 min
Doba varenia
30 min
Zimná kapustová s feniklom
Print Recipe
Opäť ďalšia vynikajúca zimná polievočka, chrumkavá po kapuste, svieža po fenikle a zjemnená rajčinami.
Množstvo Príprava
1 liter 15 min
Doba varenia
30 min
Množstvo Príprava
1 liter 15 min
Doba varenia
30 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: liter
Postup prípravy
  1. Na bravčovej masti si osmahneme nakrájanú cibuľku dosklovita. Pridáme nakrájaný pór, rascu, koriander, tymián, bazalku a necháme minutku prevoňať. Pridáme nakrájanú kapustu s feniklom, podlejeme trochou vody a pod pokrievkou dusíme cca 15 min.
  2. Prilejeme pretlak, vodu, necháme zovrieť a varíme ešte 10 min. Dochutíme soľou, kvapkou citrón šťavy, muškátovým orieškom a vlejeme smotanu.
Zdieľaj tento recept so svojimi známymi a podpor tým moju stránku.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Chalupársky gurmánsky guláš

gurmánsky guláš Chalupársky gurmánsky guláš Print Recipe Post venovaný všetkým mojim skvelým priateľom, s ktorými …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *