Archív článkov

Tekvicové krémové rizoto

V špajzi sa na mňa usmievala ešte posledná tekvica z jesene. Tekvice sú skvelé v tom, že aj dva mesiace vydržia v chladnejšej špajzi bez zmeny. Tak si vravím, že niet lepšej príležítosti na otvorenie kvalitného vínka. Výborné krémové rizoto ako zo slnečného talianska s farebných zimným módom. Jednoduché jedlo, ktoré prekvapí lahodnou krémovou chuťou s dozvukom vyzretého parmezánu a rozvinutým buketom lahodného vínka. Navyše, jedlo to výborných zdrojom rastlinnej bielkoviny.

Viac ... »

Parmezánové pagáčiky

Rýchle, jednoduchá príprava a neskutočne chrumkavé 🙂 Parmezánové pagáčiky Hodnotienie: 19 Hodnotenie: 4.42 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Milujem takéto recepty. Málo ingrediencií, rýchla príprava, bez veľkej námahy, zdravé a sú neskutočné aj chuťovo 🙂 Jemné a chrumkajúce snacky, ktoré zanechávajú dominantnú chuť parmezánu. Vďaka vínu neskutočne krehké a delikátne. …

Viac ... »

Krehké vínne snehové vločky

Najjednoduchší a najrýchlejší recept. Po upečení krehké a chrumkavé. Krehké vínne snehové vločky Hodnotienie: 7 Hodnotenie: 4.29 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept S vínom do pečenia veľmi rada pracujem, vďaka jeho prirodzenej kyprivej vlastnosti, nahrádza kvasnice, droždie, či prášok do pečiva. Tento recept je tak úžasný. Opäť len 4 ingrediencie. …

Viac ... »

Cvikloto

Úžasne krémové, talianske štavnaté cviklové rizoto 🙂 Cvikloto Hodnotienie: 16 Hodnotenie: 3.88 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Cvikla má naozaj zvláštnu chuť, a preto sa jej veľa ľudí vyhýba. Naučte sa ju pripravovať a uvidíte ako vás milo prekvapí chuťou. Okrem chute obsahuje kopec prospešných látok. Je protirakovinotvorná, obsahuje meď, …

Viac ... »