Domov / Recept

Archív článkov

Tekvicové krémové rizoto

V špajzi sa na mňa usmievala ešte posledná tekvica z jesene. Tekvice sú skvelé v tom, že aj dva mesiace vydržia v chladnejšej špajzi bez zmeny. Tak si vravím, že niet lepšej príležítosti na otvorenie kvalitného vínka. Výborné krémové rizoto ako zo slnečného talianska s farebných zimným módom. Jednoduché jedlo, ktoré prekvapí lahodnou krémovou chuťou s dozvukom vyzretého parmezánu a rozvinutým buketom lahodného vínka. Navyše, jedlo to výborných zdrojom rastlinnej bielkoviny.

Viac ... »

Parmezánové pagáčiky

rýchle, jednoduchá príprava a neskutočne chrumkavé 🙂 Parmezánové pagáčiky Hodnotienie: 17 Hodnotenie: 4.35 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Milujem takéto recepty, málo ingrediencií, rýchla príprava, bez veľkej námahy, zdravé a neskutočne chuťovo 🙂 Jemné a chrumkajúce snacky, ktoré zanechávajú dominantnú chuť parmezánu. Vďaka vínu neskutočne krehké a delikátne. Typ kuchyneSlovenská …

Viac ... »

Krehké vínne snehové vločky

Najjednoduchší a najrýchlejší recept, po upečení krehké a chrumkavé. Krehké vínne snehové vločky Hodnotienie: 6 Hodnotenie: 4.33 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept S vínom do pečenia veľmi rada pracujem, vďaka jeho prirodzenej kyprivej vlastnosti nahrádza kvasnice, droždie, či prášok do pečiva ?. Tento recept je tak úžasný ?, opäť len …

Viac ... »

Cvikloto

Úžasne krémové, talianske štavnaté cviklové rizoto 🙂 Cvikloto Hodnotienie: 9 Hodnotenie: 3.78 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Cvikla má naozaj zvláštnu chuť a preto sa jej veľa ľudí vyhýba. Naučte sa ju pripravovať a uvidíte ako vás milo prekvapí chuťou. Okrem chute obsahuje kopec prospešných látok. Je protirakovinotvorná, obsahuje meď, …

Viac ... »