Domov / Recept

Archív článkov

Rajčinová kapusta s bôčikom

letná ošviežujúca Rajčinová kapusta s bôčikom Hodnotienie: 1 Hodnotenie: 5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Túto kapitolu polievok by som rada uzavrela opäť jedným jednoduchým no zároveň úžasne chutným receptom zo svokričkinej kuchyne. Je to typicky letná osviežujúca polievka, keď už sú v záhrade dozreté šťavnaté rajčiny a zároveň začína …

Viac ... »

Čerstvá rajčinová s mozzarellou

Fantastická chuť práve odtrhnutých červených domácich paradajok 🙂 Čerstvá rajčinová s mozzarellou Hodnotienie: 18 Hodnotenie: 3.61 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Pradajková polievka, z ktorej nepáli záha. Pri úprave rajčín je dobré sa vyhnúť dosládzaniu bielym cukrom a zahusteniu bielou múkou. Táto kombinácia, pri problémoch s refluxom sa spoločne neznesie. …

Viac ... »

Kečup od maminky

pravý, poctivý, domáci Kečup od maminky Hodnotienie: 31 Hodnotenie: 3.65 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Pre mňa najlepší kečup aký som jedla. Neviem, či to je tým, že je od maminky, ale tak vyvážená chuť, farba aj vôňa. Vrelo odporúčam. Typ kuchyneSlovenská Množstvo Príprava cca 3 litre 1 hodina Doba …

Viac ... »

Hlivová minestrone

talianska klasika po slovensky 😀 Hlivová minestrone Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 3 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Základ každej minestrone je kopec zeleniny, ideálne čo najviac druhov, osmahnutý cesnak, koreniny a krátka úprava. Polievka sa vám odvďačí neskutočne plnou chuťou. Krásne zasýti, keďže zeleniny je viac ako vody a ak pridáte …

Viac ... »

Luxusný pretlak

pretlak všetkých pretlakov Luxusný pretlak Hodnotienie: 15 Hodnotenie: 4.13 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Je luxusný

Viac ... »

Fusilli s cuketovým suggom

Výborná jesenná delikatesa pre malých aj veľkých 🙂 Fusilli s cuketovým suggom Hodnotienie: 9 Hodnotenie: 3.44 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Vynikajúca omáčka, plná chuť zeleniny, letných sladkých rajčín, jemne kyselkavá s vôňou bazalky a zjemnená smotanou

Viac ... »

Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly

Spravte si lečo trošku inak – maslová chuť tekvice pridá nový rozmer. Hokkaido lečo so šalátom z čerstvej cvikly Hodnotienie: 0 Hodnotenie: 0 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Nakoľko máme hokkaido sezónu, snažíme sa s ňou experimentovať. Dodá zelenine úžasne maslovú chuť a celú ju zjemní. Typ kuchyneSlovenská Množstvo Príprava 2 …

Viac ... »