Domov / Recept / Jarná cibuľková s hráškom

Jarná cibuľková s hráškom

jarná, zdravá, expresná

Jarná cibuľková s hráškom
Jarná cibuľková s hráškom
Hodnotienie: 9
Hodnotenie: 2.89
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Polievka z mladej cibuľky a hrášku, ktorá chutí naozaj fantasticky. Cíbiky vychutia, hrášok osladí a navyše ju máte pripravenú do 15 min 🙂 Výborne chutí aj studená.
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Jarná cibuľková s hráškom
Jarná cibuľková s hráškom
Hodnotienie: 9
Hodnotenie: 2.89
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Polievka z mladej cibuľky a hrášku, ktorá chutí naozaj fantasticky. Cíbiky vychutia, hrášok osladí a navyše ju máte pripravenú do 15 min 🙂 Výborne chutí aj studená.
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Množstvo Príprava
2 porcie 5 min
Doba varenia
10 min
Postup prípravy
  1. Do kanvice si dáme zovrieť vodu.
  2. Cibuľku si nakrájame nadrobno a speníme minútku na masle. Mrkvu si nastrúhame najemno a pridáme k cibuľke. Dochutíme drvenou rascou, kurkumou, mletou červenou paprikou, soľou a zalejeme vriacou vodou. Varíme 3 minútky. Následne ponorným mixérom mixneme 3-4x, nie úplne, aby zostali kúsky.
  3. Vhodíme hrášok a varíme ešte 3 minútky. Dochutíme ume octom, alebo citrónovou šťavou. Na tanieri podávame s nastrúhaným parmezánom.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Čerstvá rajčinová s mozzarellou

Fantastická chuť práve odtrhnutých červených domácich paradajok 🙂 Čerstvá rajčinová s mozzarellou Hodnotienie: 10 Hodnotenie: …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.