Mäsová pena

Ľahká a nadýchaná.

Mäsová nátierka
Mäsová nátierka
Hodnotienie: 14
Hodnotenie: 3.36
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Zostalo vám mäsko z víkendového vývaru a neviete, čo s ním? Pripravte si na večeru parádnu rýchlu pomazánku - mäsovú penu. Chutí báječne, je lahodná a nadýchaná. Tak dobrú chuť.
Množstvo Príprava
2 porcie 10 min.
Množstvo Príprava
2 porcie 10 min.
Mäsová nátierka
Mäsová nátierka
Hodnotienie: 14
Hodnotenie: 3.36
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Zostalo vám mäsko z víkendového vývaru a neviete, čo s ním? Pripravte si na večeru parádnu rýchlu pomazánku - mäsovú penu. Chutí báječne, je lahodná a nadýchaná. Tak dobrú chuť.
Množstvo Príprava
2 porcie 10 min.
Množstvo Príprava
2 porcie 10 min.
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Mäsko, lučinu a vodu pridáme do mixéra a rozmixujeme.
  2. Maslo izbovej teploty si ručným metličkovým mixérom minútku našľaháme do peny. Pridáme rozmixované mäsko a dokopy ďalšiu minútku zašľaháme. Dochutíme soľou a bylinkami, zľahka zamiešame.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Klíčkovanie klíčkov denník

Klíčky sú mikrorastlinky, ktoré vyrastú za pár dní z malých semienok. Obsahujú to najlepšie, čo môže v oblasti výživy dať mladá rastlinka zo semienka. Práve preto si nakličujeme semienka najmä v zime a v jarnom období, keď máme nedostatok vitamínov a chceme si posilniť imunitu a detoxikovať organizmus. Počas nakličovania sa v semienkach znásobujú živiny, vláknina, bielkoviny, vitamíny aj minerály. Klíčky obsahujú obrovské množstvo enzýmov, antioxidantov, aminokyselín, vitamínov aj minerálov, a to pri minimálnom množstve kalórií.

Jeden komentár

  1. Tak toto som skúšala a môžem to len odporúčiť je to veľmi jednoduché a hlavne chutné. Ešte samozrejme existujú možnosti ako to modifikovať ale to už je na chuti každého. Ďakujem za super a jednoduchý tip :-))

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.