Ingrediencie: 350 g mrkvy (najemno nastrúhaná), 350 g špaldovej múky, 180 g trstinového cukru, 2 vajcia, 3 dcl smotany na šľahanie, 1 vanilkový lusk, 1 bezfosfátový prášok do pečiva Postup: Bielka vyšľahať s cukrom, postupne pridávať žĺtka, šľahačku, vanilku, olej, mrkvu a nakoniec múku zmiešanú s práškom do pečiva. Celé premiešať a vliať do bábovkovej formy (vymastená a vysypaná hrubou múkou). Prikryť alobalom a piecť 1:15 hod. na 180 ´C.
Pozri tiež
kokosové ježe – kokosy na snehu
úžasné, nadýchané, šťavnaté, svieže, no proste DOKONALÉ kokosové ježe Hodnotienie: 5 Hodnotenie: …
Dobrý deň,pripravujem bábovku a zisťujem,že pridáva sa olej,aké koľko?