Domov / Recipe / Polievka z medvedieho cesnaku

Polievka z medvedieho cesnaku

rýchla a neskutočne delikátna 🙂

Polievka z medvedieho cesnaku
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Absolútna závislosť posledných dní. Tak delikátna chuť. Nevieme sa jej dojesť. Musíte ju vyskúšať, je prudko návyková 🙂
Servings
1 liter
Servings
1 liter
Polievka z medvedieho cesnaku
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Absolútna závislosť posledných dní. Tak delikátna chuť. Nevieme sa jej dojesť. Musíte ju vyskúšať, je prudko návyková 🙂
Servings
1 liter
Servings
1 liter
Ingredients
Servings: liter
Instructions
  1. Na masle si osmahneme nakrájaný pór dve minutky, pridáme cesnak a drvenú rascu, zamiešame, pridáme špenát, zamiešame a necháme 1 minutu, aby sa chute prepojili. Nastrúhame 1/2 ks zemiaku. Poprášime červenou mletou paprikou a kurkumou. Prilejeme cca 3 deci horúcej vody a necháme 5 minút variť.
  2. Medzitým si ošúpeme a nakrájame zemiaky. Keď sa nám špenát zvaril, polievku ponorným mixérom rozmixujeme dohladla. Pridáme nakrájané zemiaky, dolejeme horúcou vodou do 1 litra a varíme cca 15 min.
  3. Na záver dochutíme soľou, muškátovým orieškom, plátkom masla, alebo šlahačkovou (rastlinnou) smotanou a citrónovou šťavou.
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Aromatická karfiolová

jednoduchá a delikátna Aromatická karfiolová Votes: 4 Rating: 2.75 You: Rate this recipe! Tlačiť recept …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *