Domov / Recept / Polievka z medvedieho cesnaku

Polievka z medvedieho cesnaku

rýchla a neskutočne delikátna 🙂

Polievka z medvedieho cesnaku
Print Recipe
Absolútna závislosť posledných dní. Tak delikátna chuť. Nevieme sa jej dojesť. Musíte ju vyskúšať, je prudko návyková 🙂
Množstvo
1 liter
Množstvo
1 liter
Polievka z medvedieho cesnaku
Print Recipe
Absolútna závislosť posledných dní. Tak delikátna chuť. Nevieme sa jej dojesť. Musíte ju vyskúšať, je prudko návyková 🙂
Množstvo
1 liter
Množstvo
1 liter
Čo budeme potrebovať
Množstvo: liter
Postup prípravy
  1. Na masle si osmahneme nakrájaný pór dve minutky, pridáme cesnak a drvenú rascu, zamiešame, pridáme špenát, zamiešame a necháme 1 minutu, aby sa chute prepojili. Nastrúhame 1/2 ks zemiaku. Poprášime červenou mletou paprikou a kurkumou. Prilejeme cca 3 deci horúcej vody a necháme 5 minút variť.
  2. Medzitým si ošúpeme a nakrájame zemiaky. Keď sa nám špenát zvaril, polievku ponorným mixérom rozmixujeme dohladla. Pridáme nakrájané zemiaky, dolejeme horúcou vodou do 1 litra a varíme cca 15 min.
  3. Na záver dochutíme soľou, muškátovým orieškom, plátkom masla, alebo šlahačkovou (rastlinnou) smotanou a citrónovou šťavou.
Zdieľaj tento recept so svojimi známymi a podpor tým moju stránku.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Škandinávska rybacia polievka

neskutočne delikátna, plná zdravej zeleniny Škandinávska rybacia polievka Print Recipe Neskutočná

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *