Pravidlá súťaže na Facebooku

Účasť v súťaži je možná len pre obyvateľov Slovenska, ktorí majú platný Facebook účet.

Súťažiaci nesmú použiť obsah, ktorý je obscénny, vulgárny, útočný, diskriminačný alebo nevhodný.

Víťazi budú kontaktovaní v súkromnej správe, aby poskytli svoje kontaktné údaje pre doručenie ceny.

Súťažiaci musia súhlasiť s použitím svojho mena, prípadne fotografie na propagáciu súťaže na Facebooku.

Organizátor si vyhradzuje právo zrušiť súťaž v prípade porušenia pravidiel alebo technických problémov.

Súťaž trvá 7 dní, od 8.5.2023 do 14.5.2023.

Výhry budú zaslané najneskôr do 30 dní od ukončenia súťaže.

Súťaž sa neuskutočňuje pod záštitou Facebooku. Facebook neponúka, nevytvára alebo nezodpovedá za súťaž a nemá k nej žiadne vzťahy.

Pravidlá súťaže na Facebooku
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Pravidlá súťaže na Facebooku
Hodnotienie: 1
Hodnotenie: 5
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Klíčkovanie klíčkov denník

Klíčky sú mikrorastlinky, ktoré vyrastú za pár dní z malých semienok. Obsahujú to najlepšie, čo môže v oblasti výživy dať mladá rastlinka zo semienka. Práve preto si nakličujeme semienka najmä v zime a v jarnom období, keď máme nedostatok vitamínov a chceme si posilniť imunitu a detoxikovať organizmus. Počas nakličovania sa v semienkach znásobujú živiny, vláknina, bielkoviny, vitamíny aj minerály. Klíčky obsahujú obrovské množstvo enzýmov, antioxidantov, aminokyselín, vitamínov aj minerálov, a to pri minimálnom množstve kalórií.

Jeden komentár

Napísať odpoveď pre Jarka Krasňanová Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.