Rýchle racio/kardio 🙂
Postup prípravy
- Zelenú šošovicu som si namočíme zvečera do rána a následne uvaríme vo vode 20 min do nie úplne mäkka, nech pekne chrumká. Ak nemáte na toto čas, pripravte si šalát z červenej šošovice, netreba ju namáčať a uverená je za 8 min.
- Nadrobno si nakrájame šťavnaté rajčiny, kopec petržlenovej vňate, nastrúhame najemno mrkvu, parmezán a pridáme špenát. Vyžmýkame šťavu z citróna, pridáme tekvicový olej, posolíme, zamiešame a vychutnávame 🙂 Bon appetit 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Dobrý deň, Vaša stránka ma hneď oslovila, už dlhšiu dobu sa v stravovaní hľadám – zvyky z rodiny a cit, že tadiaľ cesta nevedie. Teraz aj pre zdravotné problémy už viem čo chcem a viem, že na začiatok som našla pre seba výborného poradcu. Ďakujem, že sa podelíte o super recepty. Som vaša fanúšička a dúfam, že sa budem v tejto oblasti neustále zlepšovať aj vďaka vašim receptom
Adrianka, zmena je zivot 🙂 a ja vam velmi velmi drzim palce :* dufam, ze aj nadalej budem inspiraciou a keby ste cokolvek potrebovali poradit, kedykolvek do spravy :*
Tinka, co by sa dalo dat do toho salatiku namiasto paradajok? My nemozeme kvoli alergii.
Dakujem.
Mne by do toho pasovala aj cvikla nakrájaná na kocky a uvarena, ak teda nemôžete paradajky.