Fantastická nátierka na víkendové ráno. Koreňová zeleninka ja vždy zárukou úspechu, keď sa krátko udusí získa neskutočnú chuť. Veľmi rýchlo u nás zmizla, ledva som ju stihla odfotiť. Tak nech vám chutí.
Fantastická nátierka na víkendové ráno. Koreňová zeleninka ja vždy zárukou úspechu, keď sa krátko udusí získa neskutočnú chuť. Veľmi rýchlo u nás zmizla, ledva som ju stihla odfotiť. Tak nech vám chutí.
Zeleninu si očistíme, ošúpeme a nahrubo nastrúhame (okrem póru, ten nakrájame na polkolieska).
Do panvice si dáme rozohriať olivový olej, pridáme zeleninu a sprudka restujeme cca 2 minútky. Pridáme drvenú rascu, kurkumu, droždie a zamiešame. Znížime oheň, prikryjeme pokrievkou a dusíme cca 8 minút.
Uvarenú zeleninu preložíme do mixéra, pridáme maslo, soľ, čerstvé bylinky a trochu citrónovej šťavy. Rozmixujeme na pomazánkovú hmotu.
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Milujem orestovanú koreňovú zeleninku. Na maslový chlebík, či s volským okom na masle, ugrilovaným enciánom hotová mňamka. Kúpim kvasnice a skúsim aj túto variantu
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Milujem orestovanú koreňovú zeleninku. Na maslový chlebík, či s volským okom na masle, ugrilovaným enciánom hotová mňamka. Kúpim kvasnice a skúsim aj túto variantu
Jedna z našich najobľúbenejších 🙂 Ďakujem!