Domov / Recipe / Zeleninová nátierka

Zeleninová nátierka

chuť neskutočnej restovanej koreňovej zeleniny

Zeleninová nátierka
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Fantastická nátierka na víkendové ráno 😉 Koreňová zeleninka ja vždy zárukou úspechu, keď sa krátko udusí získa neskutočnú chuť 😋 Veľmi rýchlo u nás zmizla, ledva som ju stihla odfotiť 😊 Tak nech vám chutí 😘
Servings Prep Time
4 porcie 15 min
Cook Time
10 min
Servings Prep Time
4 porcie 15 min
Cook Time
10 min
Zeleninová nátierka
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Fantastická nátierka na víkendové ráno 😉 Koreňová zeleninka ja vždy zárukou úspechu, keď sa krátko udusí získa neskutočnú chuť 😋 Veľmi rýchlo u nás zmizla, ledva som ju stihla odfotiť 😊 Tak nech vám chutí 😘
Servings Prep Time
4 porcie 15 min
Cook Time
10 min
Servings Prep Time
4 porcie 15 min
Cook Time
10 min
Ingredients
Servings: porcie
Instructions
  1. Zeleninu si očistíme, ošúpeme a nahrubo nastrúhame (okrem póru, ten nakrájame na polkolieska).
  2. Do panvice si dáme rozohriať olivový olej, pridáme zeleninu a sprudka restujeme cca 2 minútky. Pridáme drvenú rascu, kurkumu, droždie a zamiešame. Znížime oheň, prikryjeme pokrievkou a dusíme cca 8 minút.
  3. Uvarenú zeleninu preložíme do mixéra, pridáme maslo, soľ, čerstvé bylinky a trochu citrónovej šťavy. Rozmixujeme na pomazánkovú hmotu.
Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Tekvicová nátierka (tekvicový humus)

fantastická, rýchla a zdravá Tekvicová nátierka (tekvicový humus) Votes: 1 Rating: 3 You: Rate this …

Jeden komentár

  1. Milujem orestovanú koreňovú zeleninku. Na maslový chlebík, či s volským okom na masle, ugrilovaným enciánom hotová mňamka. Kúpim kvasnice a skúsim aj túto variantu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *