zdravá, chutná a výživná <3
Je blesková, nízkosacharidová, podporuje detox, chudnutie a ešte aj neskutočne chutí 🙂 Medvedí cesnak som zapracovala až tesne na záver, takže ešte aj účinky zachované 🙂 Navyše, za 15 min ju máte na stole. Nuž čo viac si priať, už si ju len vychutnať 🙂
Množstvo | Príprava |
4 porcie | 10 min |
Doba varenia |
10 min |
|
|
Je blesková, nízkosacharidová, podporuje detox, chudnutie a ešte aj neskutočne chutí 🙂 Medvedí cesnak som zapracovala až tesne na záver, takže ešte aj účinky zachované 🙂 Navyše, za 15 min ju máte na stole. Nuž čo viac si priať, už si ju len vychutnať 🙂
|
Čo budeme potrebovať
- 1/2 ks pór
- 1 ks cuketa
- 1 ks kaleráb
- 1 ks zelená paprika
- 4 velké hrste celé lístky medvedí cesnak
- 1 deci šľahačková smotana alebo smotana na varenie, príp. lučina alebo mozarella
- kurkuma, drvená rasca, soľ, med, citrón šťava
Množstvo: porcie
Postup prípravy
- Do kanvice si dáme zovrieť vodu.
- Pórik si nakrájame nadrobno a speníme ho v hrnci minútku na olivovom oleji. Cuketu aj kaleráb si ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Pridáme k restujúcej zmesi, dochutíme mletou rascou, kurkumou, pridáme napoly prepolenú papriku, zalejeme vriacou vodou po rysku 2 litre a necháme variť 10 minút.
- Následne vyberieme papriku, vhodíme medvedí cesnak, necháme pol minútky spariť a rozmixujeme ponorným mixérom na krém. Dochutíme smotanou, soľou, trochou medu a citrónovou šťavou.
Poznámka k receptu
TIP: papriku môžete aj vynechať
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Výborná. Tá paprika jej dodala super chuť. Vďaka!
jupiiiii tesim sa 🙂