Domov / Recept / peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom

peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom

tip na zdravy obed v jednej miske 🙂

peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom
peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Koľkokrát sa Vám už stalo, že nie a nie sa dokopať variť? Skvelý tip na obed, pri ktorom nezaspinite viac ako jeden riad 🙂
Množstvo Príprava
4 osoby 10 min
Doba varenia
60 min
Množstvo Príprava
4 osoby 10 min
Doba varenia
60 min
peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom
peceny zajko so slaninkou, zeleninou a gratinovanym feniklom
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Koľkokrát sa Vám už stalo, že nie a nie sa dokopať variť? Skvelý tip na obed, pri ktorom nezaspinite viac ako jeden riad 🙂
Množstvo Príprava
4 osoby 10 min
Doba varenia
60 min
Množstvo Príprava
4 osoby 10 min
Doba varenia
60 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: osoby
Postup prípravy
  1. najprv si dame naporcovaneho zajka do sklenenej misky, osolime, na to rozvrstvime nakrajanu slaninku (ma to svoje opodstatnenie zajko nebude suchy), podliat vodou a zakryte pecieme 40 min na 200 stupnov bez teplovzduchu. pak pridame nakrajanu zeleninu, ktoru sme si predtym zmiesali s korenim harisa ( kupite tu : http://www.anatura.sk/product/himalajska-sol-africka-zmes-harisa-120g-bio-3273/ ) a olivacom. Ak nemate korenia harisa, treba zmiesat papriku, kmin, koriander, chilli a suseny cesnak. Zlejeme stavu so nam pustil zajko, dame na dno premiesanu zeleninku (mrkva petrzel, cesnak, nakrajany por, fenikel - fenikel mozte dat v celosti alebo nakrajat so zeleninou) na to zajka na ktoreho este struhneme aj parmazan a polejeme to stavou a pecieme zakryte este 20 min a potom odokryte na funkcii gril 5 min. chutovo neskutocne, najma ta zelenina <3
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Svieži melónový šalát s morčacím mäskom

svieže a ľahké letné jedlo Svieži melónový šalát s morčacím mäskom Hodnotienie: 0 Hodnotenie: 0 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.