Zelenú šošovicu som si namočíme zvečera do rána a následne uvaríme vo vode 20 min do nie úplne mäkka, nech pekne chrumká. Ak nemáte na toto čas, pripravte si šalát z červenej šošovice, netreba ju namáčať a uverená je za 8 min.
Nadrobno si nakrájame šťavnaté rajčiny, kopec petržlenovej vňate, nastrúhame najemno mrkvu, parmezán a pridáme špenát. Vyžmýkame šťavu z citróna, pridáme tekvicový olej, posolíme, zamiešame a vychutnávame 🙂 Bon appetit 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Dobrý deň, Vaša stránka ma hneď oslovila, už dlhšiu dobu sa v stravovaní hľadám – zvyky z rodiny a cit, že tadiaľ cesta nevedie. Teraz aj pre zdravotné problémy už viem čo chcem a viem, že na začiatok som našla pre seba výborného poradcu. Ďakujem, že sa podelíte o super recepty. Som vaša fanúšička a dúfam, že sa budem v tejto oblasti neustále zlepšovať aj vďaka vašim receptom
Adrianka, zmena je zivot 🙂 a ja vam velmi velmi drzim palce :* dufam, ze aj nadalej budem inspiraciou a keby ste cokolvek potrebovali poradit, kedykolvek do spravy :*
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Viac informacii
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Dobrý deň, Vaša stránka ma hneď oslovila, už dlhšiu dobu sa v stravovaní hľadám – zvyky z rodiny a cit, že tadiaľ cesta nevedie. Teraz aj pre zdravotné problémy už viem čo chcem a viem, že na začiatok som našla pre seba výborného poradcu. Ďakujem, že sa podelíte o super recepty. Som vaša fanúšička a dúfam, že sa budem v tejto oblasti neustále zlepšovať aj vďaka vašim receptom
Adrianka, zmena je zivot 🙂 a ja vam velmi velmi drzim palce :* dufam, ze aj nadalej budem inspiraciou a keby ste cokolvek potrebovali poradit, kedykolvek do spravy :*
Tinka, co by sa dalo dat do toho salatiku namiasto paradajok? My nemozeme kvoli alergii.
Dakujem.
Mne by do toho pasovala aj cvikla nakrájaná na kocky a uvarena, ak teda nemôžete paradajky.