jedlo pre celú rodinu 🙂
Sú dni, kedy za kvalitný polotovar dám pol kráľovstva. Keď dokážem sýto, zdravo a bleskovo navariť jedlo, ktoré chutí všetkým. Od momentu, kedy zapnete plynák, za 10 min na stole. To jedlo je normálne že gurmánska záležitosť.
Množstvo | Príprava |
2 porcie | 7 min |
Doba varenia |
2 min |
|
|
Sú dni, kedy za kvalitný polotovar dám pol kráľovstva. Keď dokážem sýto, zdravo a bleskovo navariť jedlo, ktoré chutí všetkým. Od momentu, kedy zapnete plynák, za 10 min na stole. To jedlo je normálne že gurmánska záležitosť.
|
Čo budeme potrebovať
- 250 gram čerstvé cestoviny tagliatelle
- 1 konzerva sumček africký v paradajkovej omáčke alebo tuniak, makrela, či iná vaša obľúbená rybka
- 3 PL domáci kečup
- kúsok maslo 82% tné
- tvrdý syr alebo parmezán na posypanie
- citrón šťava
Množstvo: porcie
Postup prípravy
- Do kanvice si dáme zovrieť vodu. Vždy to tak robím, perfektne to šetrí čas.
- Vriacu vodu si vylejeme do hrnca, vhodíme cestoviny, zapneme sporák a varíme od bodu varu dve minútky. Scedíme si vodu, pridáme kus masla, soľ, citrón šťavu, čerstvé bylinky, kečup, rybu z konzervy trošku rozoberieme, pridáme aj šťavu z konzervy, zamiešame a servírujeme posypané nastrúhaným syrom, alebo parmezánom.
Poznámka k receptu
TIP : čerstvé cestoviny kúpite v reťazcoch, alebo potravinách v chladiacich boxoch. Nie sú usušené, preto sú pripravené expresne rýchlo a chutne 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.