Maslova tekvica, karfiol a chuť osmahnutého póru je kombinácia, ktorú musíte vyskúšať 🙂
Čo budeme potrebovať
- 1/2 ks pór
- 1/2 ks maslová tekvica
- 1/2 ks karfiol
- 2 stručiky cesnak
Množstvo: litra
Postup prípravy
- Nakrajany por a cesnaku si osmahneme na masle. pridame nakrajanu tekvicu rozobraty karfiol, rascu, zalejeme vodou a varime od bodu varu 10 min. Vyberieme 4 ruzicky karfiolu, ktore si rozdelime na male kusky a polievku vymixujeme dohladka. Karfiol vratime spat do polievky, osolime (solim nakoniec, bo cez varenie sa sol straca), pridame korenie, chilli, cervenu papriku, citronovu stavu (dla chuti), kusok masla a cerstvu petrzelku. Kto ma rad kremovu trosku slahackovej smotany. Je fantasticka
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Skvelá. S tým citronom to nemá chybu!