Všetky ingrediencie na cesto si dáme do misky a metličkou ručne spojíme. Plech si vymažeme olejom, vysypeme múkou a nalejeme naň cesto.
Ingrediencie na tvrohové kopčeky okrem čučoriedok si zmiešame a polievkovou lyžicou ich dávkujeme s menšími rozostupmi do cesta. Posypeme čučoriedkami. Pečieme 30-35 min, dozlatova, pokým začne voňať 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Odporúčam vyskúšať :)
Autor: Tinka Karmažín
Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.
Prosim na akom velkom a hlbokom plechu ste ju piekli? Chcem ju upiect a mam dilemu co je velky,hlboky plech. Rozmery by mi velmi pomohli. Bojim sa ze bude prilis tenka alebo zase naopak prilis vysoka. Dakujem za odpoved?
Dobry den, kolacik som robila a bol super. Na druhy den este lepsi ako hned po upeceni. Len cesto som mala svetle a nie tej karamelovej fatby ako na foto. To cesto je na tej bublanine to karamelove? A z ktorej ingrediencie? Dakujem
Skvelý koláčik. Bublaninu zbožňujeme celá rodina a táto jej zdravšia obmena je vynikajúca. Neverila som, že po zmixovaní všetkých surovín len tak dokopy, by mohla byť taká nadýchaná, ale veru bola. Veľa nápadov do ďalších mňam receptov prajem! 🙂
Najsamsuprovejsia bublanina aku som kedy jedla. Ta chut cesta a tie tvarohove kopky… mnaaam. Skratka PANI BUBLANINA. Odporucam kazdemu vyskusat. Inu uz piect nebudem. Piekla som ju s mrazenymi jahodami ale vyskusam urcite rozne druhy ovocia. Tinka dakujem za super recepty :-*
Dnes upečený tento výborný koláčik. Nemala som čučoriedky, tak som použila zavárané višne. Ten kokosový cukor urobil výbornú karamelovú chuť aj farbu. Trošku som si upravila postup, suché a mokré suroviny som vymiešala zvlášť a výsledok bola mäkkučká a nadýchaná bublanina?…
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.RozumiemViac informácii
Uzasnyyýyyyy. Dnes som robila. Mnam! Ten budem veru robit castejsie 🙂 a ten jednoduchy postup! No nema chybu!
Fantastický! Už len tá vôňa z trúby bola omamná. A tá chuť! 🙂
Prosim na akom velkom a hlbokom plechu ste ju piekli? Chcem ju upiect a mam dilemu co je velky,hlboky plech. Rozmery by mi velmi pomohli. Bojim sa ze bude prilis tenka alebo zase naopak prilis vysoka. Dakujem za odpoved?
Dobry den, kolacik som robila a bol super. Na druhy den este lepsi ako hned po upeceni. Len cesto som mala svetle a nie tej karamelovej fatby ako na foto. To cesto je na tej bublanine to karamelove? A z ktorej ingrediencie? Dakujem
Co som spravila zle, ze sa mi kolac nepodaril? Vobec z toho nemam nadychanu bublaninu, ale tazky hutny kolac :(.
zly typ muky?
veru aj ja ju mam hutnu a neviem preco 🙁 vobec nie su v nej bublinky, chutovo fajn, no neni nadychana 🙁
A kde je ten karamel?
to by som rada vedela aj ja
Kokosový cukor má karanelovu chuť, ak ste tam dali iný cukor, tak ta karamelova chuť nebude 🙂
Skvelý koláčik. Bublaninu zbožňujeme celá rodina a táto jej zdravšia obmena je vynikajúca. Neverila som, že po zmixovaní všetkých surovín len tak dokopy, by mohla byť taká nadýchaná, ale veru bola.
Veľa nápadov do ďalších mňam receptov prajem! 🙂
Najsamsuprovejsia bublanina aku som kedy jedla. Ta chut cesta a tie tvarohove kopky… mnaaam. Skratka PANI BUBLANINA. Odporucam kazdemu vyskusat. Inu uz piect nebudem. Piekla som ju s mrazenymi jahodami ale vyskusam urcite rozne druhy ovocia. Tinka dakujem za super recepty :-*
Mozem sa spytat aky rozmer plechu ste pouzili? 🙂
Úžasný je koláčik ?
Výborná bublanina!
Mam otázku- tvaroh hrudkovity alebo roztieratelny? Dakujem za odpoved 🙂
…. na obrázku vyzerá roztierateĺný, no keď je tam škrob a žĺtok mohol by byť aj hrudkový, aj ja mám dilemu, v chladničke “čakajú” obidva?
Dnes upečený tento výborný koláčik. Nemala som čučoriedky, tak som použila zavárané višne. Ten kokosový cukor urobil výbornú karamelovú chuť aj farbu. Trošku som si upravila postup, suché a mokré suroviny som vymiešala zvlášť a výsledok bola mäkkučká a nadýchaná bublanina?…
Dnes som piekla túto úžasnú bublaninu. Naozaj neskutočné prepojenie chutí.Odporúčam ??????. Budem ju piecť častejšie ?