Domov / Recipe / Šlahané “antibiotické” maslo

Šlahané “antibiotické” maslo

prevencia aj liek

Šlahané "antibiotické" maslo
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Prevencia a liečba stravou je pre mňa tá najefektívnejšia. Bonus naviac, ak aj chutí. Také je aj toto šlahané "antibiotické maslo". Chutí neskutočne, pochutia si aj gurmáni a vyženie vám z tela všetky bacile 😀 Ja na ňom fičím už týžden 🙂 Vychutnajte si a buďte zdraví :*
Servings Prep Time
260 gram 10 min
Servings Prep Time
260 gram 10 min
Šlahané "antibiotické" maslo
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tlačiť recept
Prevencia a liečba stravou je pre mňa tá najefektívnejšia. Bonus naviac, ak aj chutí. Také je aj toto šlahané "antibiotické maslo". Chutí neskutočne, pochutia si aj gurmáni a vyženie vám z tela všetky bacile 😀 Ja na ňom fičím už týžden 🙂 Vychutnajte si a buďte zdraví :*
Servings Prep Time
260 gram 10 min
Servings Prep Time
260 gram 10 min
Ingredients
Servings: gram
Instructions
  1. Maslo musí byť mäkké a mať izbovú teplotu. Dáme si ho do nádoby, pridáme soľ, kurkumu, prelisujeme cesnaky a ručným mixérom našľaháme dopenista. Pridáme nasekané bylinky, pár kvapiek citróna a prešlaháme, aby sa suroviny zapracovali.
  2. Natvarujeme pomocou potravinovej fólie do šulcov, alebo kociek a skladujeme v chladničke.
  3. Ak by ste si chceli pripraviť domáce maslo, recept nájdete tu : prave domace maslinko
Recipe Notes

TIP : ak máte radi štipľavejšie chute, môžete pridať aj chilli papričku najemno, alebo kayenské korenie.

Share this Recipe

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Domáca šťavnatá treska

druhé slovenské národné jedlo 🙂 treska a dva rožky 😀 Domáca šťavnatá treska Votes: 6 …

Jeden komentár

  1. Dakujeeeem velmi za recept. Perfektne, mnam. Chuti to vsetkym doma.Odporucam.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *