Priatelia, lahka vecera, alebo prilohovy salat. Zacina nam sezona karfiolu, dajte si ho raw!
Postup prípravy
- Postup jednoduchy - karfiol si umyjeme a rozoberieme na male ruzicky s pristonkami. Nakrajame si cuketu na drobno, umyjeme a nakrajame hlavkovy, ladovy alebo srdieckovy salat (podla chuti) a pridame hobliny avokada. Zalievka - olivovy olej, sol, med, trosku dijon horcice, citron stava a petrzlenova vnat. Vsetko dobre premiesame, mozeme podavar s hoblinami parmazanu. Je uzasny, lahky, chrumkavy s jemnym podtonom olivoveho oleja...bon apetit 🙂
Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.
Dobrý deň, to sa karfiol a cuketa tepelné neupravujú? Majú sa v šaláte jesť surové?
áno. šalát je „raw“, čiže sa nevarí, nepečie. Je výborný.