Domov / Recept / Rybičková nátierka

Rybičková nátierka

blesková, zdravá a chutná

Rybičková nátierka
Rybičková nátierka
Hodnotienie: 12
Hodnotenie: 3.17
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Už dlho som mala takú chuť na poctivú rybičkovú pomazánku. V školskej jedálni z detstva si ju pamätám, chutila božsky. Veľmi som si želala pripraviť ju poctivo, jemnučkú, nadýchanú, lahodnú. Presne taká sa mi podarila. K tomu posledné rajčinky z našej záhradky ❤
Množstvo Príprava
2 porcie 5 minút
Množstvo Príprava
2 porcie 5 minút
Rybičková nátierka
Rybičková nátierka
Hodnotienie: 12
Hodnotenie: 3.17
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Už dlho som mala takú chuť na poctivú rybičkovú pomazánku. V školskej jedálni z detstva si ju pamätám, chutila božsky. Veľmi som si želala pripraviť ju poctivo, jemnučkú, nadýchanú, lahodnú. Presne taká sa mi podarila. K tomu posledné rajčinky z našej záhradky ❤
Množstvo Príprava
2 porcie 5 minút
Množstvo Príprava
2 porcie 5 minút
Čo budeme potrebovať
Množstvo: porcie
Postup prípravy
  1. Rybičky si zlejeme z oleja a dáme do sekáčika s S nožmi. Pridáme všetky ostatné ingrediencie a krátko zmixujeme na nadýchanú pomazánku.
Poznámka k receptu

TIP: Takto môžete použiť akúkoľvek rybku, ktorú máte radi. Do pomazánky môžete najemno nastrúhať aj mrkvu.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Delikátna škvarková pomazánka

neskutočne delikátna slovenská klasika Delikátna škvarková pomazánka Hodnotienie: 10 Hodnotenie: 3.1 You: Hodnotenie receptu Tlačiť …

2 komentáre

  1. Ja ju robievam zo sardiniek a tuniaka, jedno v olivovom oleji, druhé vo vlastnej šťave (aké mala, take dala bez oleja a bez stavy), vymiešam v stroji s maslom, tav. syrom (ale určite nie kozím), trochu čierneho korenia, troška Sardelovej pasty, horčice za lyžičku, a s čerstvou cibuľkou a 2 vajíčkami na tvrdo, nakrájané na jemno už len premiešam. A samozrejme citrónová šťava na záver. Zmizne skôr ako by som chcela… 🙂

  2. Tinka,výýýborná,tak ako všetky recepty od teba:)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.