Domov / Recept / Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom

Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom

Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom
Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom
Tricolora fussili s brokolicovým pestom a kuracím mäsom
Hodnotienie: 0
Hodnotenie: 0
You:
Hodnotenie receptu
Tlačiť recept
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Množstvo
2 osoby
Doba varenia
20 min
Čo budeme potrebovať
Množstvo: osoby
Postup prípravy
  1. Cestoviny (ideálne špaldové) si pripravíme podľa návodu, zlejeme a pridáme kúsok masla a zamiešame.
  2. Kuracie mäsko si nakrájame na pásiky, pridáme horčicu, soľ, korenie a orestujeme na oleji (kokosovom/olivovom).
  3. Pokým sa nám cestoviny varia, pripravíme si brokolicové pesto - brokolicu uvaríme cca 5 minút, zlejeme. Na panvici si osmahneme cibuľu a cesnak, pridáme brokolicu (pár kúskov necháme na ozdobu), okoreníme, osolíme, necháme prejsť chute a so šľahačkovou smotanou rozmixujeme na hladký krém. Smotany podľa potreby.
Poznámka k receptu

Tip: Nakoniec, keď už máme cestoviny na tanieri, zľahka do nich primiešame nakrájaný ľadový šalát, ktorý sme pokvapkali citrónom. Bude to úžasne fresh! V tomto prípade to môže byť aj kombinácia bez mäsa.

Ďakujem Vám za zdieľanie receptov, veľmi tým podporujete moju prácu.

Autor: Tinka Karmažín

Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl. A o tom je môj blog, vitajte :) Volám sa Tinka Karmažín a varenie a pečenie sú mojou vášňou. Každá minúta strávená v kuchyni je pre mňa jedinečný gurmánsky zážitok. Varím pestro a potrpím si na kvalitné, zdravé a ideálne lokálne BIO potraviny. Denne vás priťahujem do kuchyne a ukazujem, ako mať radosť zo zdravého varenia, ktoré chutí neskutočne.

Pozri tiež

Šťavnaté soté z pečienok na cibuľke a ryža

slovenská tradičná kuchyňa Šťavnaté soté z pečienok na cibuľke a ryža Hodnotienie: 3 Hodnotenie: 3.67 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *