Archív článkov

Domáce grahamové žemličky

domáce sú najlepšie 🙂 Domáce grahamové žemličky Hodnotienie: 2 Hodnotenie: 4.5 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Žemličky, ktoré sa vždy podaria 🙂 V lepkovej, bezlepkovej aj vegan verzii. Chutia neskutočne a s cestom sa výborne pracuje, je vláčne, jemné a elastické. Celošpaldové, s celozrnnou múkou, ovsenými vločkami a otrubami ♡ …

Viac ... »

Pečené šišky

lepšie ako pražené 🙂 Pečené šišky Hodnotienie: 13 Hodnotenie: 4.31 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Keď som zbadala tieto pečené šišky u Lenky zo Zdravé pečenie, musela som vyskúšať. Sú neskutočné! Zvonku chrumkavé, vnútri hebké a nadýchané. Úplne dokonalé, celé zo zdravých surovín

Viac ... »

Karamelovo – pekanové košíčky

Ďalší neskutočný recept od mojej priateľky Peťky z Little beans bakery​ <3 Jej karamelovo-pekanové košíčky milujem a pre Vás mi prezradila recept. Sú neskutočne krehké a takééé mňam. Proste karamelové :D a z kvalitných a zdravých surovín.

Viac ... »

Celozrnné parené buchty

Domáce celozrnné parené buchty <3 Výborné ako od babičky :) Ozdravené s dávkou špaldovej celozrnnej múky a ovsených vločiek, s veľkou nádielkou čučoriedkového džemu, mandľovou mrveničkou a preliate čokoládou. Príprava jednoduchá, vhodné aj pre začiatočníkov :*

Viac ... »

Bratislavské rožky

jemne chrumkavé s bohatou orechovou plnkou Bratislavské rožky Hodnotienie: 12 Hodnotenie: 3.42 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Pravé bratislavské rožky s bohatou orechovou plnkou

Viac ... »

Cookies s čokoládou a orechami

chrumkavé, chutia po karameli a orechoch a plné zdravých surovín. Cookies s čokoládou a orechami Hodnotienie: 5 Hodnotenie: 4.2 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Prosili ste ma o zdravé koláčiky do ruky, tak som dnes upiekla svoje hádam prvé cookiesky v živote. Vyšli neskutočne

Viac ... »

Plnená paprika

Plnená paprika, segedín a guláš sú jedlá, ktoré by som jedla aj týždeň vkuse :D mňam <3

Viac ... »

Detské špaldové rohlíky

zdravé, výživné, nadýchané, fantastické Detské špaldové rohlíky Hodnotienie: 10 Hodnotenie: 3.2 You: Hodnotenie receptu Tlačiť recept Pečeniu rohlíkov som sa po viacerých skúsenostiach statočne vyhýbala. Vždy to bolo nadlho, veľa roboty a navyše so špaldovou múkou sa mi nepodarili nikdy. Zakaždým boli hutné a ako kameň. Až teraz. Naozaj neskutočný …

Viac ... »